roots_finallos

Roots

 

  • DROES heeft zijn jeugd doorgebracht op het Bloemendaalse strand.¬†Omgeven en later ook werkzaam in het seizoenbedrijf.
    Gasten, hospitality en het weer waren de belangrijkste componenten.
  • HILTON. Bij Hilton international de opleiding voortgezet, hier leerde hij de kneepjes van het vak.
  • MAXIS. In 1974 in de eerste weidewinkel Maxis het eerste Maxis-restaurant te Muiden geopend.
    Vanaf dat moment was de samenwerking met Paul Bringmann een feit.
    Later gevolgd door nog 7 superstores met restaurants, brood- en banketbakkerijen en verspleinen.
  • LA PLACE. Vanaf 1987/1988 samen met Paul Bringmann, Ben Munster en Ad Willemsen de La Place formules bij de V&D warenhuizen opgestart.
    Als co-founder verantwoordelijk voor operationeel 11 Centrale bakkerijen, Inkoop & Logistiek, Marketing & Communicatie, Hygiene & Kwaliteit, Overheid & Vergunningen.
    Laatst als directeur Inkoop/logistiek & Marketing/Communicatie.
  • DROES. Foodpioneer is nu actief voor een aantal snelgroeiende foodservicebedrijven B2C en B2B.
    Verleent zijn diensten aan Food Service Network in trendtours en het geven van colleges voor haar Talent Academy.